luni, 4 ianuarie 2010

ghid de utilizare :))


Femeia Scorpion

" Stie ce vrea si reuseste cu o putere de nestavilit. Nu se lasa oprita de la o treaba si nu se poate acomoda usor. Daca i se frustreaza viata sentimentala devine razbunatoare si destructiva. O femeie scorpion inselata este un dusman periculos. Nici o alta femeie nu este mai furioasa decat ea. Daca vrea sa se razbune nu are scrupule. Nu vrea decat razbunare si degradarea adversarului. Gelozia este greseala ei cea mai mare.
Asteapta de la un amant admiratie toatala. Gaseste rivale si intrigi acolo unde nu sunt. Daca partenerul ei discuta intr-o societate cateva clipe cu o femeie se crede deja tradata si reactioneaza ca atare. Nu este tipul de femeie care se face ca nu vede, ea devine de o furie razbunatoare. Dispretuieste slabiciunea si pe cei care cedeaza din slabiciune, pentru ei are doar mila.
Cine vrea sa stea langa ea trebuie sa inghita multe. Cand este bine dispusa isi trateaza prietenii domestic. Cand te desparti in cearta de ea nu incerca sa-i dai telefon a doua zi, de parca nimic nu s-a intamplat. Ai avea impresia ca esti gresit cuplat. Intr-un punct poti fi sigur - ii este credinciasa barbatului pe care il iubeste, si acestuia ii aduce sacrificii.
Daca un barbat o ajuta si o intampina la jumatatea drumului, ea ii va apartine pe veci. Este o amanta devotata care isi apara partenerul. Lupta pentru el si nu se intereseaza de gura lumii. El, insa, nu are voie sa fie instabil caci nu-l va ierta niciodata. Casatoria cu ea - daca-ti poti imagina iadul si raiul impreuna. Alta cale de mijloc nu exista. Este zodia cea mai extremista. Este o femeie de stil mare, cei slabi mai bine sa o ocoleasca.
Ea ar putea scrie o carte despre cum trebuie sa se poarte sau sa se miste, sa vorbeasca sau sa arate o femeie atunci cand vrea sa cucereasca un barbat. In ea innoata dorinta dupa placere si doar un barbat lipsit de libidou poate sa i se impotriveasca. Daca intalneste un barbat atractiv, stie cum sa-l scoata din turma, sa-l inebuneasca intr-atat incat el sa nu mai doreasca alta femeie. Nu ar fi bine sa i sa impotriveasca. Chiar daca nu este frumoasa, in ochii ei exista ceva irezistibil, hipnotic."


SUBSCRIU!!!!

Un comentariu:

  1. am inceput sa citesc postarile tale din greseala cand eram foate trista...si nu stiam de ce ma identific atat de bine cu atat de multe lucruri scrise aici..si mi`am dat seama k totusi avem ceva in comun si eu sunt tot scorpion:) imi place blogul tau..tine`o tot asa

    RăspundețiȘtergere