miercuri, 17 februarie 2010

scrisoare catre prietenie...


In dimineața asta o prietena m-a rugat sa scriu pe blog...dar nu orice...ci sa scriu depre ea. Sincer vorbind sunt intr-o mare pana de idei (și o sa dau vina pe vreme pentru asta) , dar dorintele pritenilor sunt odine pentru mine.
E destul de dificil sa vorbesti despre persoane dragi sufletului tau pentru ca mereu ai tendinta de a deforma realitatea. Am sa incerc sa fiu obiectiva totusi....
Avem in fata imaginea unei fete cu o frumusete naturala venita parca din suflet. O privire patrunzatoare, ochi verzi minunati si buze senzuale.... Un zambet ce ar putea colora si cea mai gri zi din viata ta, si o prezenta ce iti umple sufetul de bucurie fara prea multe eforturi. Asa e EA.
Singura ei problema este ca a ascuns atat de bine feminitatea inca acum ii e greu sa o scoata la iveala. (dar pentru asta ma ai pe mine ;)
Tot ce trebuie sa stii, draga mea, e ca primavara incepe cu tine! Stiu ca esti constienta ca fiecare femeie isi poate exprima frumusetea sufletul ei in felul ei specific-prin dans, prin muzica, prin poezie, prin gesturi armonioase... trebuie sa arati toturor cat de bine stapanesti aceasta "arta"...pentru ca este intr-adevar o arta- arta de a fi femeie!
Nu renunta niciodata la nimic...oricat de imposibil ti se pare, prin perseverenta o sa ajungi la un rezultat multumitor. Nu astepta niciodata nimic de la oameni, pentru ca numai asa o sa ai parte de surprize placute. Stiu ca am mai discutat despre asta dar o sa detaliez putin. In momentul in care ai anumite asteptari de la o persoana, aceasta te poate dezamagi foarte usor , pentru ca noi avem tendinta de a iubi un om asa cum vrem noi sa fie, nu cum e de fapt...si plangem apoi pe marginea iluziilor pierdute. Asa ca mai bine...fara asteptari. In felul asta te surpinde placut orice gest dragut, orice vorba spusa cand trebuie, orice zambet venit la momentul oportun. Zilele trecute imi zicea un prieten ca atunci cand nu astepti nimic de la un baiat, este foarte mare probabilitatea sa te indragostesti de el. Tind sa cred ca are dreptate si te incurajez sa faci asta. A refuza sa iubesti este un gest de lasitate. Ai o singura viata....o singura data in viata ai 20 de ani.... iar dragostea este sentimentul care iti da putere, curaj, dorinta...
Uita-te mereu in oglinda cu admiratie....si ai mereu incredere in fortele tale....si ce e cel mai important : doreste-ti de la viata cat mai mult si tot ce e mai bun!
Imi vin acum in minte niste vorbe copilaresti care imi pare esentiale atunci cand mai primesti si palme de la viata...."o fata desteapta saruta , dar nu iubeste .... asculta , dar nu crede ....si pleaca inainte de a fi dezamagita" Cat adevar, nu!!??
Sunt multe lucruri pe care vreau sa ti le zic...dar raman intre noi! Mai citeste si postit-urile pe care ti le-am lipit in seara aia! NU! Nu tre sa le citesti, aplica-le!
In incheiere....nu stiu ce ai vrut sa scriu despre tine si nu e nici soare afara care sa-mi incarce "bateriile inspiratiei".....asa ca ai grija de tine...FEMEIE! :))
PS: “Sa stii ca esti femeie, sa te bucuri de asta, sa ii lasi si pe altii sa imparta cu tine aceasta cunoastere, aceasta bucurie, n-are nici o legatura cu insusirile sexuale evidente. O femeie care simte ca are farmec, il va avea si in realitate.” (Claire Rayner)

5 comentarii:

  1. o fata desteapta saruta pe cel ce o iubeste.. asculta doar pe cei ce sunt credibili.. si nu poate fi dezamagita atat timp cat stie exact ce sa astepte de la ceilalti..

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca e mai adevarat 'atata timp cat nu astepti nimic de la un baiat, se indragosteste el de tine.' :D

    RăspundețiȘtergere
  3. prca ziceai k esti in pan ade ideii da nu prea e asa:))

    RăspundețiȘtergere